Újabb szexuális zaklatási botrány bontakozik ki Hollywoodban. 

 

Ben Affleck a napokban kért bocsánatot azért, hogy 14 éve megtapizta egyik munkatársát. Ezután egy sminkes is jelezte, hogy a sztár vele is hasonlóan viselkedett. Sőt, a színész még több nőt fogdosott meg.
Hilarie Burton, a Halálos fegyver sorozat sztárja kedden bejelentette, hogy Ben Affleck megfogdosta egy forgatáson még 2003-ban. Ben már szerdán reagált, Twitter-üzenetében elismerte, hogy „helytelenül viselkedett Burtonnel, és őszintén bocsánatot kér érte”.
Nem kellett sokat várni arra, hogy újabb bocsánatot váró hölgy tűnjön fel: szerdán egy sminkes jelentette ki, hogy a színésztől még mindig bocsánatot vár azért, mert 2014-ben a Golden Globe-díjátadón belemarkolt a fenekébe. „Ahogy elsétált mellettem megfogta a fenekem ” – írja Annamarie Tendler, aki akkor nem tette szóvá a fogdosást. Úgy gondolja, hogy Ben azzal akarta leplezni tettét, mintha csak arrébb akarta volna tolni őt az útjából, de nem sikerült neki. Jen Statsky írónő pedig arról számolt be, hogy ugyanez több barátjával is megtörtént a partin.

Előkerült egy videó is, amin Ben Affleck egy Anne Marie Losique nevű kanadai riportert fogdos, és megjegyzi, hogy jók a mellei.

 

Ben Affleck (foto: wikipedia)


A riporternő egyébként védelmébe vette a színészt, egyáltalán nem érezte magát áldozatnak, az egész csak a kameráknak szólt - idézete az Index a The Hollywood Reporter beszámolójából.

A színész egyébként kedden Facebook-posztjában ítélte el Harvey Weinstein producert, akit legalább tucatnyi gyönyörű színésznő szexuális zaklatással vagy nemi erőszakkal vádolt meg.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: wikipedia

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár-Itthon

megjelent 13/12/2017, 12:17
senanszky-flora-debrecenben-jotekonykodott A jótékonykodás második állomása Flóra szülővárosa volt!     A...
megjelent 13/12/2017, 11:09
fasy-adam-az-ossejtugyrol-nem-kovettem-el-buncselekmenyt-es-nem-vagyok-bunos Elsőfokú ítélet született az évek óta húzódó...
megjelent 13/12/2017, 10:27
peter-sramek-fellepes-helyett-pihenessel-tolti-a-karacsonyt Az ünnepi héten nem vállal fellépést Péter Sramek, akinek most a család az...
megjelent 13/12/2017, 10:23
felenk-kisfiu-akinek-a-labai-elott-hevertek-a-nok-szecsi-pal-szive-viszont-csak-ket-noert-dobogott Budapest — Családi tragédiák és szerelmi csalódások vezettek az 1967-ben, a...
megjelent 12/12/2017, 09:52
nocsak-elarulta-ezert-adott-le-17-kilot-horvath-tamas Horváth Tamás elárulta, hogy az elmúlt időben jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, aminek nagyon örül,...