Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.

 

Újabb titkot árult el George Clooney-ról legjobb barátja, Rande Gerber, akivel közösen alapították az azóta már értékesített Casamigos Tequila céget.

Clooney, amikor már befutott színész volt, egyszer vacsorára hívta meg 14 barátját, akik a színészt fiatal korában segítették – mesélte Gerber, aki egyébként Cindy Crawford sztármodell jelenlegi férje.

A vacsorasztalnál minden széken egy-egy kis fekete táska fogadta a vendégeket, azokban pedig 1-1 millió dolláros csekk volt.

 

George Clooney (foto: wikipedia)

 

Clooney ezzel a gesztussal akarta megköszönni a támogatást azoknak, akik gondoskodtak róla a nehéz időkben:

„Tudom, hogy mindannyian átmentünk sok nehézségen, néhányan még most sem élhetnek felhőtlenül boldog életet. Remélem, ez a kis segítség lehetővé teszi, hogy ne kelljen aggódnotok a gyermekeitekért, vagy például a jelzáloghitel fizetéséért” – idézte fel a filmszínész mondatait Gerber.

 

Forrás: Blikk információ

Kiskép: wikipedia

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár-Itthon

megjelent 21/04/2018, 08:41
marcellina-es-gabo-a-nagy-duettben A Zeneexpressz sztárja új oldaláról mutatkozik be!     Vasárnap este már a...
megjelent 21/04/2018, 08:22
fel-even-keresztul-forgatott-hazankban-antonio-banderas-alruhaban A Nyugati pályaudvart, a Néprajzi Múzeumot, a fóti templomot, az aszódi Podmaniczky-Széchenyi...
megjelent 20/04/2018, 12:54
fasy-adam-inycsiklando-magyaros-finomsagokat-keszitett-a-fem3-cafeban A Zeneexpressz házigazdája a FEM3 Café vendége volt!       Fásy Ádám...
megjelent 20/04/2018, 07:53
marcellina-elarulta-miert-sirta-el-magat-pumped-gabo Pumped Gabonak és Marcellinának hozzá kellett szoknia a közös munkához A Nagy Duett...
megjelent 20/04/2018, 07:28
jamie-olivert-azonnal-elbuvolte-budapest Jamie Oliver először járt életében Magyarországon, és rögtön megszerette a...