Los Angeles — Michael Douglas (73) előre menekült: már azelőtt cáfolta az őt érintő sze­xuális zaklatási vádat, hogy megjelent volna az erről szóló hír a sajtóban.

 

A kétszeres Oscar-díjas színész a Deadline című lapnak nyilatkozott azután, hogy egy másik újság megkereste őt azzal, hogy egy nő zaklatással vádolja. Douglast karácsony előtt szembesítették a váddal, éppen azután, hogy kiderült, Dylan (17) fia felvételt nyert a főiskolára.

– Mindannyian eksztázisban voltunk, aztán kaptam egy üzenetet az ügyvédemtől, hogy a The Hollywood Reporter egy cikken dolgozik, amely egy 32 évvel ezelőtt nekem dolgozó alkalmazottról szól – kezdte Douglas, aki akkor A Nílus gyöngye című filmet forgatta. – Azt állítja, káromkodtam előtte. Nem vele, de káromkodtam, illetve hogy az előtte folytatott telefonbeszélgeté­seimben mocskosan beszéltem a barátaimmal. Aztán kirúgtam a munkája minősége ­miatt, majd azt is megakadályoztam, hogy máshol állást kaphasson a szakmában.

Douglast az egyelőre névtelenségbe burkolózó nő azzal is vádolja, végig kellett néznie, hogy kielégíti magát.

– Hogy maszturbáltam előtte? Ez színtiszta hazugság, semmilyen igazságtartalommal nem bír. Nem vagyok zaklató! – szögezte le a színész, aki vádlója szerint amúgy egy ujjal sem ért hozzá.

 

Michael Douglas (foto: wikipedia)

 

Douglas mégis úgy érezte, fontos, hogy jó előre tisztázza magát, és ne utólag kelljen magyarázkodnia, már csak a családja érdekében is.
– Ez az egész szörnyen fájdalmas. Az a legrosszabb, amikor meg kell osztanod mindezt a feleségeddel és a gyerekeiddel. Úgy mennek iskolába, hogy azon kell aggódniuk, megjelenik-e rólam olyan cikk, amely szerint szexuális zaklató vagyok – dohogott Douglas. – Félnek, és kényelmetlenül érzik magukat.

Bíróság előtt bizonyítana

Douglas elmondása szerint támogatja a nők fellépését a szexuális zaklatási ügyekben, ugyanakkor nem ért egyet ennek a módjával minden esetben. Úgy érzi, ha valakit úgy vádolnak meg, hogy nincs esélye megvédeni magát bíróság előtt, akkor az a vádlóra is rossz fényt vet.

 

Forrás: Blikk információ

Kiskép: wikipedia

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár-Itthon

megjelent 19/03/2018, 10:57
ezt-a-szerencset-csepregi-eva-olyan-helyre-koltozott-hogy-csak-na A Neoton énekesnője három évvel szakítása után nem csak egyenesbe jött, de újra...
megjelent 19/03/2018, 10:55
zambo-krisztian-szeretne-ha-kis-grofo-elenekelne-jimmy-dalait-mutatjuk-mit-reagalt-erre-a-bulibaro Zámbó Jimmy fia elmondta, hogy kiket tart az ország legjobb énekeseinek.    Pintér Tibor...
megjelent 18/03/2018, 07:58
csonka-andras-es-a-plasztika Sok színész dönt a plasztika mellett mikor elkezd öregedni.       Ez azonban...
megjelent 17/03/2018, 07:21
csepregi-eva-nagymama-szeretne-lenni Az énekesnő életmódváltáson van túl, hiszen új lakásba költözött, két...
megjelent 16/03/2018, 08:04
balazs-feco-nem-akarok-pihenni-arra-lesz-eleg-idom-a-tulvilagon Nemrég ünnepelte 67. születésnapját Balázs Fecó, aki még egyáltalán nem gondol a...