Lehet, hogy kicsit mozgalmasabbak és főként veszélyesebbek lesznek Katalin hercegné és Vilmos herceg mindennapjai: Diana elsőszülött fia vissza akar térni régi hobbijához, a motorozáshoz.

 

Vilmos herceg (35) nemrég meglátogatta Triumph motorkerékpár-gyárat, ahol felkérték egy rövid tesztkörre – írta a femalefirst.com.
Amint a trónöröklési sorban a második helyen álló herceg befejezte az 1200 köbcentis Triumph motor kipróbálását, megemlítette, hogy nagyon hiányzik neki régi hobbija.

Nem nagyon örült viszont ennek a váratlan kijelentésnek Katalin. Elismerte, egyáltalán nem nyugodt, hogy férje újra ennek a veszélyes sportnak akar hódolni, s mindent megtesz majd azért, hogy fia, György herceg minél később ismerkedjen meg a motorokkal.

 

Vilmos herceg (foto: wikipedia)

 

Vilmos Harry herceggel együtt már korábban is kacérkodott a motorsporttal. A hercegek 2008-ban részt vettek egy afrikai jótékonysági motorostúrán, hogy pénzt gyűjtsenek különböző segélyszervezeteknek.

 

Forrás: Blikk információ

Kiskép: wikipedia

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár-Itthon

megjelent 19/03/2018, 10:57
ezt-a-szerencset-csepregi-eva-olyan-helyre-koltozott-hogy-csak-na A Neoton énekesnője három évvel szakítása után nem csak egyenesbe jött, de újra...
megjelent 19/03/2018, 10:55
zambo-krisztian-szeretne-ha-kis-grofo-elenekelne-jimmy-dalait-mutatjuk-mit-reagalt-erre-a-bulibaro Zámbó Jimmy fia elmondta, hogy kiket tart az ország legjobb énekeseinek.    Pintér Tibor...
megjelent 18/03/2018, 07:58
csonka-andras-es-a-plasztika Sok színész dönt a plasztika mellett mikor elkezd öregedni.       Ez azonban...
megjelent 17/03/2018, 07:21
csepregi-eva-nagymama-szeretne-lenni Az énekesnő életmódváltáson van túl, hiszen új lakásba költözött, két...
megjelent 16/03/2018, 08:04
balazs-feco-nem-akarok-pihenni-arra-lesz-eleg-idom-a-tulvilagon Nemrég ünnepelte 67. születésnapját Balázs Fecó, aki még egyáltalán nem gondol a...