Párizs – Első házasságát követően Jean-Paul Belmondo (85) azzal a színésznővel jött össze, akivel megcsalta a feleségét. 

 

A legendás francia szívtipró – akiről e héten a Blikk sorozata szól – a hatvanas évek második felében Ursula Andresszel (82) alkotott párt, kapcsolatuk azonban nem állta ki az idő próbáját.
Ekkor érkezett el Belmondo életébe a legnagyobb és egyben legtragikusabb szerelem, amely közte és Laura Antonelli (†73) között lobbant lángra. Az olasz színésznővel 1971-ben az Egy válás meglepetései című film alkalmával találkozott először. A romániai forgatás közben mély szerelem szövődött, amely nyolc hosszú évig tartott. Belmondo azonban szenvedélyes kapcsolatuk végére megelégelte, hogy Antonelli képtelen volt lemondani a drogokról, ezért 1980-ban szakítottak, a nő pedig megindult a lejtőn. A szakma kitaszította magából, majd börtönbe is került kokain birtoklásáért és terjesztéséért. A végső döfést egy elrontott plasztikai műtét adta meg neki, amely teljesen eltorzította egykoron gyönyörű arcát. Elbújt a világ elől, magányosan élt, 2015-ben infarktus végzett vele.
A szakítás után kilenc évvel köszöntött be újra a szerelem Belmondo életébe. Ekkor ismerkedett meg a 22 évvel fiatalabb Nathalie Tardi (53) balettművésszel, akit 69 évesen, 2002-ben vezetett oltár elé. A nő egy évvel később adott életet Stella nevű lányuknak, így a színész 70 évesen újra apa lett. Az érzelmek azonban kihűltek, válás lett a házasság vége. Újabb fiatal nő tűnt fel az oldalán: egy 43 évvel fiatalabb Playboy-nyuszi csavarta el a fejét. Ugyan óvták a fekete szépségtől, Barbara Gandolfi (42) levette a lábáról Belmondót.

 

Jean-Paul Belmondo (foto: wikipedia)

 

– Csak azért, mert éjszaka dolgozik, még nem jelenti azt, hogy rosszlány! – védte párját a filmcsillag, aki mindegyik korábbi párja elé helyezte őt. – Sosem dolgoztam nála szebb nővel.

Bár kapcsolatuk végül csúnya véget ért, barátai – köztük Alain Delon (82) is – egyetértettek abban, hogy ez a viszony fantasztikus hatással volt a színészre – éveket ­fiatalodott.
Sikkasztott a nyuszilány

Bár eleinte idillinek tűnt a kapcsolatuk, Belmondónak nagyot kellett csalódnia a volt Playboy-nyuszi Barbara Gandolfiban: tetemes mennyiségű pénzt sikkasztott tőle. A filmsztár négy év élettársi kapcsolat után, 2012-ben szakított a belga származású modellel. A sajtó szerint azóta egyedül tengeti mindennapjait, így nagy valószínűséggel a 85. születésnapját is csupán családja és barátai körében töltötte a színész.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: wikipedia

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár-Itthon

megjelent 21/04/2018, 08:41
marcellina-es-gabo-a-nagy-duettben A Zeneexpressz sztárja új oldaláról mutatkozik be!     Vasárnap este már a...
megjelent 21/04/2018, 08:22
fel-even-keresztul-forgatott-hazankban-antonio-banderas-alruhaban A Nyugati pályaudvart, a Néprajzi Múzeumot, a fóti templomot, az aszódi Podmaniczky-Széchenyi...
megjelent 20/04/2018, 12:54
fasy-adam-inycsiklando-magyaros-finomsagokat-keszitett-a-fem3-cafeban A Zeneexpressz házigazdája a FEM3 Café vendége volt!       Fásy Ádám...
megjelent 20/04/2018, 07:53
marcellina-elarulta-miert-sirta-el-magat-pumped-gabo Pumped Gabonak és Marcellinának hozzá kellett szoknia a közös munkához A Nagy Duett...
megjelent 20/04/2018, 07:28
jamie-olivert-azonnal-elbuvolte-budapest Jamie Oliver először járt életében Magyarországon, és rögtön megszerette a...