Budapest — Embert próbáló feladattal kell szembesülnie annak a félszáz embernek, aki Pintér Tibor (43) színházában dolgozik. 

 

Ezekben a hetekben a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor miatt a Nemzeti Lovasszínház vezetője a távoli Afrikában van, a Kincsem Parkban azonban nem állhat meg az élet.

Ám mivel Pintér eddig teljesen központosítva vezette az intézményt, komoly problémák is felmerülhetnek a hiánya miatt. Az egyik munkatársától megtudtuk, hogy ugyan egy hatórás megbeszélésen átvette az embereivel annak a három hétnek a felada­tait, amely alatt nem lehet elérni, kiderült, csak részben bízta rá a munkát a kollégákra.

– Mindent Tenya csinál ebben a színházban. Nem mintha mi nem tudnánk megcsinálni, de nem engedi ki a gyeplőt a kezéből. Szó szerint nem. Mindent magánál tart, az állatok gondozásától a műsorok összeállításán és a rendezésen át a pénzügyi vezetésig. A színház vezetője és vezető színésze, aki három hétig nem is elérhető. Ugyan tudjuk a feladatokat, de ha bármi előre nem kalkulált probléma merül fel, akár olyan, aminek anyagi vonzata van, nem tudjuk megoldani, ő ugyanis a hivatalos aláíró, senki más nem tud még egy vizet sem vásárolni cégesen, mert nincs rá felhatalmazása – mesélte az egyik munkatárs, aki szerint nagyon nehéz úgy dolgozni, hogy a főnök egyszer csak eltűnik.

 

Pintér Tibor


A színész egyébként a Blikknek az elutazása előtt adott interjújában maga is utalt arra, hogy tisztában van azzal, mennyire nehéz helyzetbe hozza szeretett színházát. Ráadásul nem kecsegtetett semmi jóval hazaérkezése után sem, szerinte ugyanis ez a kaland nagyon meg fogja változtatni az életét és a jövőjét.

– Szerintem új emberként fogok hazajönni, és az új énemnek nem biztos, hogy egyöntetűen pozitív fogadtatása lesz. A környezetnek azonban nem lesz más választása, mint elfogadni az új Pintér Tibort – jelentette ki a színész.

 

Forrás: Blikk

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár - Külföld

megjelent 14/12/2017, 07:07
mark-hamill-meg-mindig-nem-tudta-elfogadni-carrie-fisher-halalat Rengeteg rajongó várja, hogy végre láthassa a Star Wars új...
megjelent 14/12/2017, 07:04
gyermeki-eletet-felti-gwyneth-paltrow A színésznő attól fél, hogy a férfi bántani akarja a körülötte lévő...
megjelent 14/12/2017, 07:01
egymillio-dollarral-segitett-clooney-nagylelku-gesztusarol-beszelt-legjobb-baratja Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és...
megjelent 13/12/2017, 10:32
ez-mar-a-bucsu-sulyos-dontest-hozott-michael-schumacher-csaladja Rettenetes hír érkezett.   Továbbra is ellentmondásos hírek érkeznek Michael Schumacher...
megjelent 12/12/2017, 09:46
anastacia-elvezi-a-szingliseget-de-a-hazassagrol-is-szot-ejtett Anastacia bevallotta, hogy nagyon élvezi a szingliséget.        A 49 éves énekesnő...