Budapest — Minden várakozást felülmúló sikert hozott az Ázsiában, a TV2-n futó Ázsia Expressz­ alatt felvett videóblog, ez pedig a változás szelét is elhozta Ördög Nóra (36) családjának életébe.

 

Bár november végén, 23 elkészített rész után úgy tűnt, túlvállalták magukat, és a Nánázsia után befejezik tevékenységüket – a nézők nem engedték. Több mint tízmillióan látták eddig a népszerű műsorvezető famíliájának mindennapjairól és utazásairól szóló epizódokat, sokan kíváncsiak Nóri, férje, Nánási Pál (44) és gyermekeik, Mici (4) és Venci (3) kalandjaira. Folytatódik tehát a széria, sőt újabb nagy dobásra készülnek!

– Rengeteg meló van vele, egy 12 perces rész utómunkája körülbelül 8-10 óra. Elfáradtunk az elmúlt két hónapban, de ez az elképesztő szeretet, amit kapunk, ösztönöz a folytatásra – mesélte a Vasárnapi Blikknek Ördög Nóra, aki ugyan férjével megosztva vágja a több száz órányi nyersanyagot, de így is alig jut idő a vlogra.
A legtöbbször éjszaka, a pihenőidő rovására virrasztanak a monitor előtt, így nagy döntést kellett hozniuk, ha nem akarnak kikészülni. A tervek szerint az utómunkálatok idejére visszább kell venniük az egyéb feladataikból.

– Okosabban kell szervezni az életünket, az biztos. Én már tudom, a kö­zeljövőben mikor forgatok majd, kijelölünk napokat, amelyeket az utómunkának szentelünk, aznapra pedig nem vállalunk mást – árulta el a TV2 műsorvezetője, hozzátéve, az esetlegesen kieső bevételek miatt sem kell aggódniuk, hiszen a Nánázsia sikerét köve­tően szponzorok is feltűntek: Magyarország egyik legnagyobb bankja és egy ázsiai elektronikai óriás jelentkezett, hogy látnak fantáziát a videóblogban. – Ez időközben komoly munka lett, most már nem­csak a nézőket, a támogatóinkat sem hagyhatjuk cserben!

 

Ördög Nóra (foto: facebook)


A házaspár megsúgta lapunknak, Ázsia és Lappföld után újabb nagyobb lélegzetű utazásra készülnek, de az biztos, hogy közkívánatra Disneylandben is forgatnak a jövőben.

– Még most tanuljuk ezt az egészet, de szerintem attól működik jól a vlogunk, mert valós – mesélte Nánási Pál. – Élvezettel csináljuk, és mázli, hogy az egyéb munkáink­ mellett újabb álommeló­ talált ránk, ami közben meg­mutathatjuk a világot a gyermekeinknek.

Nem rejtegetik a gyerekeket

Nánásiék videóblogjának egyik legfontosabb erénye, hogy családjuk életét is megmutatják a nézőknek. Nóra szerint kevesen tudnak belehelyezkedni az ő helyzetükbe. Igyekeznek a lehető legtermészetesebben kezelni a tényt, hogy sokan ismerik őket. Az pedig, hogy nem rejtegetik a gyerekeket, már ott eldőlt, amikor hozzáment a fotográfus Nánásihoz.

– A gyerekei a múzsái. Ha nem mutathatná meg a róluk készült képeket a világnak, az olyan lenne, mintha elvennénk tőle a levegőt. Mici és Venci ebbe a világba születtek, nem csinálhatunk úgy, mintha nem ismert szülők gyerekei lennének. A feladatunk, hogy felkészítsük őket erre az életre, és egészséges felnőtteket neveljünk belőlük – magyarázta az édesanya.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: facebook

Partnerünk a Blikk

Bejelentkezés

Bulvár - Külföld

megjelent 21/01/2018, 07:23
will-smith-nemreg-regisztralt-az-instagramra-es-igazi-mokamesterkent-uzi Egy állatkerti szafarin Ausztrália állataival ismerkedett meg Will Smith a családjával, és a...
megjelent 20/01/2018, 07:57
megfilmesitik-harry-herceg-es-meghan-markle-szerelmi-tortenetet Filmet készítenek a herceg és szerelmének egymásra találásáról.   Harry...
megjelent 20/01/2018, 07:54
vegre-megszolalt-selena-gomez-edesanyja-evek-ota-nem-beszelt-bieberrel A pletykaoldalak szerint Selena Gomez és édesanyja között jelentősen megromlott a viszony amióta Justin Bieber...
megjelent 19/01/2018, 07:50
mar-senkiben-sem-bizhat-veszelyben-van-kylie-jenner-feltve-orzott-titka A valóságshow-sztár már hónapok óta titkolózik és most már egyre kevesebb emberben...
megjelent 19/01/2018, 07:47
borbizniszbe-kezd-lady-gaga Az énekesnő világturnéja mellett egy megdöbbentő dologra készül.   Úgy tűnik Lady Gaga...